+ 0 km 0
Двустаен луксозно обзаведен апартамент в кв. Левски гр. Варна - image 1

Двустаен луксозно обзаведен апартамент в кв. Левски

350 €
Описание
Уважаеми клиенти,
Предлагаме Ви атрактивен двустаен апартамент, находящ се в нов жилищен комплекс в гр. Варна, кв. Левски.
Жилището се състои от:
- просторна дневна с трапезария с френски прозорци
- спалня
- баня с тоалет
- тераса

Жилището е луксозно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Инсталирани инверторни климатици и в двете стаи.
Апартаментът е разположен на 5 –ти етаж от 6 етажна сграда с асансьор.
( жива охрана ) и защитен чрез видеокамери. Добре поддържани общи части.
В близост до жилищния комплекс в се намират хранителни и търговски обекти, две детски градини, училища, университет и фитнес център. В района има удобен автобусен градски транспорт .
При избор на имот винаги може да разчитате на безплатна консултация от специалистите от РОНЕВА ООД Предлагаме също така и съдействие за отпускане на банков кредит и помощ при слючване на сделки и подготвяне на нужната документация!
Реф .: 90002

WWW. RONEVA. BG
  • Добавена в 13:57, 29 юни 2020
  • Преглеждания:26
  • Номер на обявата: 121502641
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Левски, гр. Варна, Област Варна

За нас
Агенция за недвижими имоти Ронева - Варна

Фирма „РОНЕВА”ООД е създадена през 2004-та година. Повече от десет години тя присъства на пазара на недвижими имоти и вече е утвърдено име сред лидерите в бранша. Основната дейност на фирмата е посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти и уреждане на наемни отношения. С цел подобряване на качеството на обслужване на клиентите, фирмата развива и редица съпътстващи дейности, като: проектиране и строеж на фамилни къщи, строително-ремонтни работи, отдаване на коли под наем, транспортни и логистични услуги, комплексно счетоводно обслужване.

Настоящата динамика на пазара на недвижими имоти изисква адекватност и иновативен подход за удовлетворяване на нарастващите изисквания на клиентите. За целта фирмата разполага с екип от обучени специалисти, които предлагат компетентно посредничество и осъществяват връзка между продавачите на недвижима собственост и потенциалните купувачи, пълно документално оформяне на сделките за наем и покупко-продажба на недвижими имоти, правна и юридическа консултация относно актуалното състояние на обекта на покупко-продажба, както и възможности за гъвкаво финансово обезпечаване на бъдещите сделки.
Прочети още

Обяви на потребителя Наталия Галуцка