+ 0 km 0
Област Варна / с. Константиново / Парцел 542 м2 с. Константиново - image 1

Област Варна / с. Константиново / Парцел 542 м2

27000 €
Описание
Агенция "РОНЕВА" ООД,ВИ предлага ексклузивно парцел в централната част на с.Константиново.
В парцела е поставен фургон с две стаи и кухня. Партиди за ток и вода.
Селото е разположено на около 10 км. от гр. Варна и на 7 км източно от гр. Белослав.
В района на Константиново живеят около 2 000 души. Има редовен градски транспорт по линия 37. Има Училище и Детска градина.
През последните години е засилено строителството на нови къщи и вили. Развитието на Варна на юг ще направи Константиново пълноценна градска зона, привлекателна за обитаване и отдих.
При избор на имот винаги може да разчитате на безплатна консултация от специалистите на "РОНЕВА" ООД .
Предлагаме също така и съдействие за отпускане на банков кредит и помощ при слючване на сделки и подготвяне на нужната документация!

При обаждане на телефон кажете този номер 10107
www.roneva.bg
  • Добавена в 07:58, 31 юли 2020
  • Преглеждания:67
  • Номер на обявата: 110880862
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

с. Константиново, Област Варна

За нас
Агенция за недвижими имоти Ронева - Варна

Фирма „РОНЕВА”ООД е създадена през 2004-та година. Повече от десет години тя присъства на пазара на недвижими имоти и вече е утвърдено име сред лидерите в бранша. Основната дейност на фирмата е посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти и уреждане на наемни отношения. С цел подобряване на качеството на обслужване на клиентите, фирмата развива и редица съпътстващи дейности, като: проектиране и строеж на фамилни къщи, строително-ремонтни работи, отдаване на коли под наем, транспортни и логистични услуги, комплексно счетоводно обслужване.

Настоящата динамика на пазара на недвижими имоти изисква адекватност и иновативен подход за удовлетворяване на нарастващите изисквания на клиентите. За целта фирмата разполага с екип от обучени специалисти, които предлагат компетентно посредничество и осъществяват връзка между продавачите на недвижима собственост и потенциалните купувачи, пълно документално оформяне на сделките за наем и покупко-продажба на недвижими имоти, правна и юридическа консултация относно актуалното състояние на обекта на покупко-продажба, както и възможности за гъвкаво финансово обезпечаване на бъдещите сделки.
Прочети още

Обяви на потребителя Диана Петрушева