+ 0 km 0
Продава Многостаен в м-т Долна Трака, 110 кв.м. гр. Варна - image 1

Продава Многостаен в м-т Долна Трака, 110 кв.м.

81000 €
Описание
Уважаеми клиенти,
Предлагаме Ви апартaмент в нова сграда с контролиран достъп и асансьор, в местност Траката.
Жилището се намира на четвърти жилищен етаж , и се състои от дневен тракт с кухненска част, три самостоятелни спални, две тераси,баня с тоалет в едно,втори тоалет,изба и паркомясто в двора. Предлага се по БДС,
като има и опция за довършване срещу допълнително заплащане.
Фирма РОНЕВА се ангажира да изготви всички необходими документи
а също и да Ви съдейства за отпускане на банков кредит.
При обаждане по телефон ,кажете този номер 50117
www.roneva.bg
  • Добавена в 21:35, 28 юни 2020
  • Преглеждания:51
  • Номер на обявата: 98304553
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

м-т Траката, гр. Варна, Област Варна

За нас
Агенция за недвижими имоти Ронева - Варна

Фирма „РОНЕВА”ООД е създадена през 2004-та година. Повече от десет години тя присъства на пазара на недвижими имоти и вече е утвърдено име сред лидерите в бранша. Основната дейност на фирмата е посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти и уреждане на наемни отношения. С цел подобряване на качеството на обслужване на клиентите, фирмата развива и редица съпътстващи дейности, като: проектиране и строеж на фамилни къщи, строително-ремонтни работи, отдаване на коли под наем, транспортни и логистични услуги, комплексно счетоводно обслужване.

Настоящата динамика на пазара на недвижими имоти изисква адекватност и иновативен подход за удовлетворяване на нарастващите изисквания на клиентите. За целта фирмата разполага с екип от обучени специалисти, които предлагат компетентно посредничество и осъществяват връзка между продавачите на недвижима собственост и потенциалните купувачи, пълно документално оформяне на сделките за наем и покупко-продажба на недвижими имоти, правна и юридическа консултация относно актуалното състояние на обекта на покупко-продажба, както и възможности за гъвкаво финансово обезпечаване на бъдещите сделки.
Прочети още

Обяви на потребителя Диана Петрушева