+ 0 km 0
Търговско помещение -статут на снек бар гр. Варна - image 1

Търговско помещение -статут на снек бар

159990 €
Описание
Уважаеми клиенти, Предлагаме Ви за продажба помещение на две нива по 170 кв. всяко с РЗП 340 кв. Помещението в сутерена е подходящо за кухня ,склад, подготвителна с отделен вход за дейността. Обособени санитарни помещение и битовка . На ниво партер има голяма и просторна зала с обособен бар плот , кухня ,две тоалетни с предверие , втора самостоятелна зала и обособено сепаре. Всяко от помещенията има излаз на улицата , с големи витрини. Имота е с изградена вентилация и подходящ за различни по вид дейности. Цената е без ДДС. Може да се даде и под наем. Фирма РОНЕВА ще подготви цялата документация за имота, а при необходимост. ще Ви съдейства за получаване на изгоден банков кредит. Реф.номер 50092 www.roneva.bg
  • Добавена в 11:33, 29 юни 2020
  • Преглеждания:20
  • Номер на обявата: 121700908
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Възраждане 1, гр. Варна, Област Варна

За нас
Агенция за недвижими имоти Ронева - Варна

Фирма „РОНЕВА”ООД е създадена през 2004-та година. Повече от десет години тя присъства на пазара на недвижими имоти и вече е утвърдено име сред лидерите в бранша. Основната дейност на фирмата е посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти и уреждане на наемни отношения. С цел подобряване на качеството на обслужване на клиентите, фирмата развива и редица съпътстващи дейности, като: проектиране и строеж на фамилни къщи, строително-ремонтни работи, отдаване на коли под наем, транспортни и логистични услуги, комплексно счетоводно обслужване.

Настоящата динамика на пазара на недвижими имоти изисква адекватност и иновативен подход за удовлетворяване на нарастващите изисквания на клиентите. За целта фирмата разполага с екип от обучени специалисти, които предлагат компетентно посредничество и осъществяват връзка между продавачите на недвижима собственост и потенциалните купувачи, пълно документално оформяне на сделките за наем и покупко-продажба на недвижими имоти, правна и юридическа консултация относно актуалното състояние на обекта на покупко-продажба, както и възможности за гъвкаво финансово обезпечаване на бъдещите сделки.
Прочети още

Обяви на потребителя Диана Петрушева