+ 0 km 0
Тристаен апартамент в Бриз гр. Варна - image 1

Тристаен апартамент в Бриз

94000 €
Описание
Уважаеми клиенти, на вашето внимание-Тристаен просторен апартамент с панорамна гледка!Сградата се намира в един от най добрите квартали на гр. Варна -"Бриз".Удобна локация,комфортен живот на тихо място с гледка към морето и бърз достъп до всяка точка на града. -Весоки тавани 2,80 -Топла вода и отипление на газ -Сграда с висока енергийна ефективност -Smart-home решения Апартаментът се състои от:коридор 7,0кв.м.,дневна с кухненски бокс-27,8кв.м.,1ва спалня-12,1кв.м.,2ра спалня-15,4кв.м. с прилежащ дрешник-2,1кв.м.,балкон-13,9кв.м.,
Реф.номер 10603
www.roneva.bg
  • Добавена в 14:39, 30 юни 2020
  • Преглеждания:20
  • Номер на обявата: 121618116
Докладвай за нередност
Съвети за безопасност!

Не изпращай пари предварително

Съвети за сигурност

Добави файл
Потребител
  • Изпрати съобщение
Населено място

Левски, гр. Варна, Област Варна

За нас
Агенция за недвижими имоти Ронева - Варна

Фирма „РОНЕВА”ООД е създадена през 2004-та година. Повече от десет години тя присъства на пазара на недвижими имоти и вече е утвърдено име сред лидерите в бранша. Основната дейност на фирмата е посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти и уреждане на наемни отношения. С цел подобряване на качеството на обслужване на клиентите, фирмата развива и редица съпътстващи дейности, като: проектиране и строеж на фамилни къщи, строително-ремонтни работи, отдаване на коли под наем, транспортни и логистични услуги, комплексно счетоводно обслужване.

Настоящата динамика на пазара на недвижими имоти изисква адекватност и иновативен подход за удовлетворяване на нарастващите изисквания на клиентите. За целта фирмата разполага с екип от обучени специалисти, които предлагат компетентно посредничество и осъществяват връзка между продавачите на недвижима собственост и потенциалните купувачи, пълно документално оформяне на сделките за наем и покупко-продажба на недвижими имоти, правна и юридическа консултация относно актуалното състояние на обекта на покупко-продажба, както и възможности за гъвкаво финансово обезпечаване на бъдещите сделки.
Прочети още

Обяви на потребителя Весела Стоянова